8. Support och kontakt

Här hittar du svar på och guider till hur du på egen hand kan lösa problem som uppstår för dig eller dina elever. Hittar du inte det du söker?

i på Clio hjälper dig gärna med allt från tekniska frågor till pedagogisk och didaktisk vägledning. Du kan ringa oss på 08-505 24 800, skicka ett mail till supportse@clio.me eller chatta med oss ​​när du är inloggad. Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan klockan 8:00 och 16:00.

Välkommen att höra av dig!

• Hjälpcentret innehåller de vanligaste frågorna som våra användare ställer i användarsupporten, samt lite extra som kan vara bra att veta.
  • Vi uppdaterar löpande Hjälpcentret med nya frågor, och vi vill gärna höra från dig om du har ris, ros eller förslag på förbättringar.
  • Om du tycker ett inlägg är bra (eller inte alls användbart) kan du meddela oss detta längst nere i inlägget genom att klicka på Ja eller Nej.
  • Har du frågor angående Hjälpcentret, eller vill du gärna komma med förslag på förbättringar, är du alltid välkommen att skriva till oss på mejladressen supportse@clio.me.
  • Kom ihåg att kopiera länken till sidan som du har feedback på, och sätt in den i ditt mejl.

»  Se hela guiden här

• Du kan ringa oss på 08-505 24 800, tryck #1 för att komma direkt till supporten.
  • Skicka ett mail till supportse@clio.me eller chatta med oss ​​när du är inloggad.
  • Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan klockan 8:00 och 16:00.