2. Inloggning och konto

Här hittar du svar på och guider till hur du hanterar ditt och andras konton på Clio.

Hittar du inte det du söker? Vi på Clio hjälper dig gärna med allt från tekniska frågor till pedagogisk och didaktisk vägledning.

Du kan ringa oss på 08-505 24 800, skicka ett mail till supportse@clio.me eller chatta med oss ​​när du är inloggad. Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan klockan 8:00 och 16:00.

Välkommen att höra av dig!

Titta på den här videon för att lära dig hur du loggar in på Clio med ditt Microsoft-konto.

» Se videoguiden

Titta på den här videon för att lära dig hur du loggar in på Clio med ditt Google-konto.

» Se videoguiden

Har din skola ett aktivt abonnemang?

• Om din testperiod tagit slut kan du kontakta våra läromedelsrådgivare. Om du vet att din skola har ett aktivt abonnemang, kontakta din skolas användaradministratör eller vår support, så hjälper vi dig.
    Har du glömt ditt lösenord? Klicka på Glömt lösenord? och fyll i din mejladress så skickar vi ett nytt. Om du fortfarande upplever problem, kontakta vår support.

Får du upp ett felmeddelande?

• Vi uppdaterar våra portaler löpande, vilket ibland kan medföra störningar i driften. Vänta en stund och prova igen eller kontakta vår support.

Har din webbläsare fel information?

• Om någon loggat in på samma dator före dig och sparat sina uppgifter, så kan det hända att din webbläsare försöker logga in med dessa. Kolla inställningarna för din webbläsare.

Jag har aldrig använt Clio tidigare. Var ska jag börja?

1. Klicka på Logga in uppe i högra hörnet eller mitt på sidan.
  2. När du har loggat in kan du börja använda undervisningsmaterialet.
  3. Du kommer direkt till Mitt Clio.
  4. Här finns Clio Universum, som är en överblick över allt material som du har tillgång till.

» Se hela guiden här.

Titta på den här videon för att lära dig hur du byter lösenord.

» Se videoguiden

Titta på den här videon för att lära dig hur du ändrar en elevs lösenord.

» Se videoguiden