5. Hjælp til opgavesæt

Her finder du blandt andet svar på, hvorfor dine elever ikke kan se eller tilgå det opgavesæt, du har tildelt, hvordan du opretter hold, hvordan du sletter et tildelt opgavesæt og meget mere.
Lærerne hos Clio sidder klar hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål eller hvis du har brug for pædagogisk og didaktisk vejledning. Du kan ringe til os på 42 60 60 20, sende en mail på supportdk@clio.me eller chatte nederst på denne side.

Vi sidder klar alle hverdage mellem klokken 8:00 og 16:00 og glæder os til at hjælpe dig.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk

Hvis eleven ikke kan se det tildelte opgavesæt i sin ugeplan, er det som regel, fordi opgavesættet ikke er synliggjort.

1. Klik på den viste indstilling, så den bliver grøn og i stedet hedder Synlig, som vist herunder.
  2. Hvis eleven ikke kan åbne opgavesættet, skyldes det som regel, at opgavesættet er gjort synligt som herover, men ikke gjort tilgængeligt.
  3. Hvis du klikker på Gør tilgængelig, skifter den til Se live-status.
  4. Nu kan du følge med i, hvor langt eleverne er nået med opgavesættet.

» Se hele guiden her

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.

1. Klik derefter på Lektier og klassearbejde i menuen i venstre side.
  2. Har du tildelt opgavesættet til en dato frem eller tilbage i tiden, kan du bladre i ugeplanen.
  3. Hvis det er en tildeling uden afleveringsdato, skal du klikke på Uden afleveringsdato.
  4. Når du har fundet din tildeling, klikker du på knappen med de tre vandrette prikker under Mere.
  5. Klik på Slet nederst i menuen, der kommer frem.
  6. Du skal nu bekræfte, at du gerne vil slette tildelingen.

» Se hele guiden her

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk

1. Klik derefter på Mine klasser og grupper i menuen i venstre side, og klik på Tilføj klasse øverst til højre.
  2. Vælg Hold i menuen, der popper op.
  3. Giv først holdet et navn under Klassenavn.
  4. Klik i feltet Fag for at vælge, hvilket fag du underviser holdet i.
  5. Til sidst klikker du i Klassetrin og vælger et klassetrin til holdet.

» Se hele guiden her

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk

1. Klik på Statistik i menuen i venstre side.
  2. Du får nu en oversigt over alle dine klasser og fag.
  3. Underviser du mange klasser i mange forskellige fag, er det en god idé at bruge filtrene i toppen af siden.

» Se hele guiden her

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk

1. Klik på Statistik i menuen i venstre side. Du får nu en oversigt over alle dine klasser og fag.
  2. Underviser du mange klasser i mange forskellige fag, er det en god idé at bruge filtrene i toppen af siden.