2. Ny på Clio

Her finder du blandt andet svar på, hvad Clio er, og hvordan Cliouniverset fungerer. Her finder du svar på spørgsmål om Clio. Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål eller har du brug for faglig vejledning kan du ring til vores support på 42 60 60 20, sende en mail på supportdk@clio.me eller chatte med os når du er logget ind.
Vi sidder klar alle hverdage mellem klokken 8:00 og 16:00 og glæder os til at hjælpe dig.

Som udgangspunkt kan lærere og elever se det samme på portalerne. Der er dog nedenstående undtagelser, som kun lærere kan se.  I Mit Clio og Opgavesystemet er der lidt større forskel.
Som lærer har du en del flere funktioner, som eleverne ikke kan se. Eksempelvis i forbindelse med tildeling af opgavesæt eller indsamling af statistik for hele klassen.

» Se hele guiden her

Help Centeret indeholder de mest almindelige spørgsmål, vores brugere stiller os i supporten – samt lidt ekstra, som er rart at vide.

Har du spørgsmål til Help Centeret, eller ønsker du at komme med forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at ringe til os på 42 60 60 20.

» Se hele guiden

For at kunne bruge vores undervisningsmaterialer skal du først logge ind med Uni Login.
Du finder altid log ind-knappen øverst i højre hjørne.

Du kan også logge ind direkte på den portal, du ønsker at bruge, fx Danskfaget.dk.

• Er du ny bruger, anbefaler vi, at du logger ind via Clio.me Så skal du kun huske en enkelt hjemmeside.
    • Når du logger ind via Clio.me, kommer du direkte ind i Mit Clio.
    • Her kan du se dit Cliounivers med alle de materialer, du har adgang til.

» Se hele guiden

Videoguide til Cliouniverset

Få en rundvisning og et overblik i Cliouniverset, og hør mere om alle de forskellige funktioner til læreren. Se, hvor du kan oprette hold, rette forløb til og få et overblik over tildelte tekster og aktiviteter i mappen “Lektier og klassearbejde“.

Videoguiden til at finde rundt i Clio

I denne video får du en introduktion til Cliouniverset og en gennemgang af de funktioner, der findes i Mit Clio og på portalerne.

Videoguiden til søg og find

Søg dig frem til forskellige medietyper, find en god og relevant aktivitet, eller lær, hvordan man linker til og tildeler e-tekster fra e-tekstsamlingen.

På alle vores portaler og på vores hjemmeside, clio.me, finder du en log ind-knap øverst i højre hjørne.

1. Klikker du på knappen, bliver du præsenteret for de log ind-muligheder, du har.
  2. Som regel skal du blot vælge UNI-Login og indtaste brugernavn og adgangskode.
  3. Er du i tvivl om, hvad dit brugernavn eller din kode er, skal du have fat i din skoles brugeradministrator.

» Se hele guiden

Efter at du er logget ind, enten på en portal eller i Mit Clio, kan du navigere mellem de tilgængelige portaler ved at klikke på Cliouniverset øverst til venstre.

Er dit fag delt op i forskellige klassetrin, kan du vælge mellem disse ved at klikke på portalens navn og derefter det ønskede klassetrin.

» Se hele guiden

Mit Clio er det sted, hvor du har samling på alle dine materialer. Her finder du alle tilgængelige læringsportaler, opgavesæt, som fx prøver og evalueringsopgaver, samt alle interaktive forløb.

Det er også her, du kan oprette dine egne klasser og grupper og se klasse- og elevstatistik. Du har også mulighed for at tildele forløb, lektier og klassearbejde samt opgaver herfra.

• Du kan logge ind i Mit Clio ved at klikke ind på my.clio.me/dk og derefter klikke på Log ind øverst til højre.

» Se hele guiden

Videoguide til Cliouniverset

Få en rundvisning og et overblik i Cliouniverset, og hør mere om alle de forskellige funktioner til læreren. Se, hvor du kan oprette hold, rette forløb til og få et overblik over tildelte tekster og aktiviteter i mappen “Lektier og klassearbejde“.

Videoguide til at finde rundt i Clio

I denne video får du en introduktion til Cliouniverset og en gennemgang af de funktioner, der findes i Mit Clio og på portalerne.

Videoguide til søg og find

Søg dig frem til forskellige medietyper, find en god og relevant aktivitet, eller lær, hvordan man linker til og tildeler e-tekster fra e-tekstsamlingen.

Cliouniverset er en del af Mit Clio. Det er dit overblik over tilgængelige fagportaler, opgavesæt, som fx prøver og evalueringsopgaver, og værktøjer fra vores samarbejdspartnere.

• Du finder Cliouniverset øverst til venstre på alle portaler og i Mit Clio.

» Se hele guiden

Videoguide til Cliouniverset

Få en rundvisning og et overblik i Cliouniverset, og hør mere om alle de forskellige funktioner til læreren. Se, hvor du kan oprette hold, rette forløb til og få et overblik over tildelte tekster og aktiviteter i mappen “Lektier og klassearbejde“.

Videoguide til at finde rundt i Clio

I denne video får du en introduktion til Cliouniverset og en gennemgang af de funktioner, der findes i Mit Clio og på portalerne.

Videoguiden til søg og find

Søg dig frem til forskellige medietyper, find en god og relevant aktivitet, eller lær, hvordan man linker til og tildeler e-tekster fra e-tekstsamlingen.