4. Mit Clio

4. Mit Clio

Her finder du blandt andet svar på, hvordan du følger dine elever, mens de er i gang med et opgavesæt, hvordan du deler et forløb med en kollega eller sletter et tildelt forløb. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål? Ring til vores support på 42 60 60 10.
 

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.

  1. Klik derefter på Lektier og klassearbejde i menuen i venstre side.
  2. Find nu det relevante opgavesæt.
  3. Du kan navigere mellem ugerne i ugeplanen eller vælge uden afleveringsdato, hvis opgavesættet ikke har nogen.
  4. Når du har fundet opgavesættet, klikker du på Se live-status.
  5. Du kommer nu ind på et oversigtsbillede.
  6. Her kan du se alle de elever, der har fået tildelt opgavesættet, hvor mange minutter de har tilbage og en status på opgavebesvarelserne.

» Se hele guiden her.


» Se videoguiden til Find, tildel og se data fra opgavesystemet her.

  • Lær, hvordan du finder opgavesæt i Mit Clio, tilpasser tildelingen til din klasse og ikke mindst finder resultaterne, når opgaven er afleveret.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.

  1. Klik på Forløb i menuen i venstre side.
  2. Klik herefter på Mine forløb.
  3. Find det forløb, du ønsker at dele, før musen hen over billedet, så det bliver til tekst, og klik på knappen med de tre vandrette prikker.
  4. Klik herefter på Send kopi.
  5. Du får nu mulighed for at indtaste navnene på de lærere, du ønsker at dele dit forløb med.

» Se hele guiden her.


» Se videoguiden til Forløbsbyggeren her.

  • Lær, hvordan du retter og tilpasser et forløb i Forløbsbyggeren. Se, hvordan du gemmer, deler det med din kollega og tildeler det til dine elever.
  • Log ind i Forløbsbyggeren ved at klikke her.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.

  1. Klik på Forløb i menuen i venstre side.
  2. Klik herefter på Tildelte forløb.
  3. Find det forløb, du ønsker at slette, og klik på knappen med de tre prikker helt til højre for forløbet.
  4. Klik derefter på Slet i menuen, der åbner sig.
  5. Bekræft, at du ønsker at slette det tildelte forløb, ved igen at klikke på Slet.
  6. Så er forløbet slettet fra din og elevernes liste.

» Se hele guiden her


» Se videoguiden til Forløbsbyggeren her.

  • Lær, hvordan du retter og tilpasser et forløb i Forløbsbyggeren. Se, hvordan du gemmer, deler det med din kollega og tildeler det til dine elever.
  • Log ind i Forløbsbyggeren ved at klikke her.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.

  1. Klik på Opgavesæt i menuen i venstre side:
  2. Klik herefter på Mine opgavesæt
  3. Find det opgavesæt, du ønsker at dele, før musen hen over billedet, så det bliver til tekst, og klik på knappen med de tre vandrette prikker.
  4. Klik herefter på Send kopi
  5. Du får nu mulighed for at indtaste navnene på de lærere, du ønsker at dele dit opgavesæt med.
  6. Du kan blot søge efter fx fornavne og derefter vælge den rigtige kollega på listen. Klik på Send, når du har valgt alle de kollegaer, du ønsker at dele forløbet med.

» Se hele guiden her

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.

  1. Klik på Forløb i menuen i venstre side
  2. Klik herefter på Forløbsbiblioteket
  3. Vælg dit fag og klassetrin i toppen af siden
  4. Kør musen henover det forløb, du ønsker at tildele
  5. Klik på Tildel
  6. Vælg den klasse, du ønsker at tildele forløbet til
  7. Klik på Tildel
  8. Til sidst skal du vælge om det tildelte forløb skal være synligt for dine elever med det samme, eller om det skal vente til senere.

» Se hele guiden her