8. Karakterer og resultater

Her finder du svar på, hvor du finder dine elevers karakterer og resultater, både enkeltvis og samlede. Du er altid velkommen til at ringe til vores support på 42 60 60 10.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk

1. Klik på Statistik i menuen i venstre side.
  2. Du får nu en oversigt over alle dine klasser og fag.
  3. Underviser du mange klasser i mange forskellige fag, er det en god idé at bruge filtrene i toppen af siden.
  4. Klik på Vis alle øverst til højre i afsnittet Opgavesæt for at få vist en liste over alle tildelte opgavesæt i det pågældende fag.
  5. Find det opgavesæt, du skal finde resultaterne for, og klik på det. Den nyeste tildeling vil altid lægge sig nederst på listen

» Se hele guiden her

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk

1. Klik på Statistik i menuen i venstre side.
  2. Du får nu en oversigt over alle dine klasser og fag.
  3. Underviser du mange klasser i mange forskellige fag, er det en god idé at bruge filtrene i toppen af siden.
  4. Klik på klassetrinnet i venstre side.
  5. Klik derefter på Elevstatistik i toppen af siden.
  6. Klik nu på den elev, du ønsker at finde karakterer for.
  7. Af oversigten fremgår blandt andet opgavernes titler, hvor lang tid eleven har brugt på at løse opgaven og elevens karakterer

» Se hele guiden her.

Der er to måder at finde dine elevers resultater på: den hurtige og den ikke-helt-så-hurtige-men-alligevel-ikke-så-langsomme.

Via Lektier og klassearbejde

1. Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.
  2. Klik derefter på Lektier og klassearbejde i menuen i venstre side.
  3. Find nu det pågældende opgavesæt.
  4. Hvis det er nødvendigt, kan du navigere mellem ugerne i ugeplanen eller vælge Uden afleveringsdato, hvis opgavesættet ikke har nogen.
  5. Når du har fundet opgavesættet, klikker du på knappen Se resultater til højre.
  6. Du får nu en liste over eleverne, deres tidsforbrug, antal rigtige svar samt deres karakter.

Via Statistik

1. Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.
  2. Klik på Statistik i menuen i venstre side.
  3. Du får nu en oversigt over alle dine klasser og fag.
  4. Underviser du mange klasser i mange forskellige fag, er det en god idé at bruge filtrene i toppen af siden.
  5. Find det pågældende opgavesæt i oversigten, og klik på det.
  6. Du får nu en liste over eleverne, deres tidsforbrug, antal rigtige svar samt deres karakterer.