9. Generelt

Her finder du blandt andet svar på, hvordan du sletter cookies, hvor meget din skole har brugt en given portal. Lærerne hos Clio sidder klar hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål eller hvis du har brug for pædagogisk og didaktisk vejledning. Du kan ringe til os på 42 60 60 20, sende en mail på supportdk@clio.me eller chatte nederst på denne side. Vi sidder klar alle hverdage mellem klokken 8:00 og 16:00 og glæder os til at hjælpe dig.

Generelt

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk

Clio stiller et statistikmodul til rådighed. Du finder modulet på statistik.clioonline.dk.

1. Indtast din skoles brugernavn og adgangskode, og klik på Login. Hvis din skole ikke har fået oprettet login-oplysninger til modulet, kan du kontakte support på 42 60 60 20.
  2. Når du er logget ind, bliver du (sandsynligvis) præsenteret for en graf, der viser forbruget på den første af skolens portaler.
  3. Under Institution har du mulighed for at vælge én eller flere skoler.
  4. Under Brugere kan du vælge mellem at se statistik for elevernes brug, for lærernes eller for begges.
  5. Klik i rullemenuen for at åbne den.
  6. Under Portaler vælger du den eller de portaler, du vil se statistik for.
  7. Under Tidsperiode bestemmer du, hvilken tidsperiode du ønsker at se statistik for.
  8. Tallene har du mulighed for at eksportere til et Excel-ark. Du klikker blot på Excel oppe til højre.

» Se hele guiden her

Som udgangspunkt skal du altid vælge at logge ind med dit Unilogin, medmindre andet er aftalt med Clio. Der kan være flere årsager til, at dit login fejler.

De mest almindelige er følgende:

1. Forkert brugernavn eller adgangskode
    Ved denne fejl skal du kontakte din skoles brugeradministrator, som vil kunne se, om login-informationerne er korrekte. Det kan vi desværre ikke se i vores systemer.
  2. Manglende adgang til portalen
    Har din skole ikke et aktivt abonnement eller en aktiv prøveperiode på den pågældende portal, vil du blive mødt af en besked, der fortæller dette. Du har nu mulighed for at oprette en prøveperiode. Læs mere om, hvor du opretter en prøveperiode.
  3. Din browser husker forkerte login-oplysninger
    Browserne kan som regel huske, hvem der er logget ind, og det kan give lidt problemer en gang imellem. Slet dine cookies for at løse problemet.

» Se hele guiden her

En gang imellem er det nødvendigt at slette cookies og midlertidige internetfiler i forbindelse med fejlretning. Klik herunder for at blive sendt videre til den rigtige vejledning for din browser.

Helt nede i bunden til højre i hvert nyhedsbrev kan du afmelde dig nyhedsbrevene ved at klikke på Frameld dig her.

»  Se hele guiden her